Labradorklubben

Glöggpromenad med Gutelabben!

Söndagen den 18 december återupptog vi Gutelabbens populära Glöggpromenad. Vi samlades, ett 17-tal medlemmar och andra, vid Träffpunkt Gotland, för vidare transport till platsen för vår promenad, på Södra Hällarna strax söder om Visby. Väl framme blev det ett kärt återseende av både deltagare och hundar. Efter en kort introduktion om Gutelabben och dagens aktivitet av vår ordförande Lennart började vi promenaden i ett vintrigt landskap. Det var roligt att se hur våra hundar så snabbt fann varandra och, efter ett igenkännande nosande, inordnade sig efter varandra i ledet.


När vi närmade oss havet fick vi känna på den isiga vinden. Ut över havet framträdde den vackra gråskalan mellan horisonten och de lätt snöbeklädda klipporna. Efter cirka en timmes promenad kom vi fram till grillplatsen vid rotundan där Åsa som vanligt dukat upp varm glögg med tillbehör. Här följde nu en småmysig stämning mellan deltagarna, efter lite mer information om vår förening önskade vi varandra en riktigt GOD JUL!

Nästa gång ses vi den 7 januari vid Svajde-stugan för en ”Gå-ner-julmaten-promenad”, där Åsa kommer att bjuda deltagarna på något ”juligt”! Inbjudan kommer via mejl!